Biblio

Läs och lyssna på bibliotekets utbud av digitala böcker i appen Biblio! Allt som krävs är ett lånekort från Vetlanda bibliotek och en pinkod.

Appen Biblio

Appen Biblio är till för att läsa e-böcker och ladda ner ljudböcker på din surfplatta eller smarttelefon.Appen finns att hämta på App store och Google Play

Du loggar in på Biblio genom att leta fram Vetlanda bibliotek i listan över bibliotek och skriver in ditt lånekortsnummer och pinkod. Du får låna tre böcker per vecka och lånetiden är 28 dagar. Du kan inte lämna tillbaka böckerna du lånat, utan de raderas automatiskt när lånetiden gått ut.

Följ länken om du vill se Introduktion till Biblio.

Elib

E-böcker från vår leverantör Elib kan även läsas på en dator eller en e-boksläsare. För PC eller Mac behöver du läsprogrammet Adobe Digital Editions installerat.
E-ljudböcker strömmas allt eftersom du lyssnar på dem. Därför måste du vara ansluten till internet under tiden du lyssnar.

Pinkod

För att lyssna på e-böcker och e-ljudböcker krävs lånekort från Vetlanda bibliotek och en pinkod. Om du saknar pinkod kontakta biblioteket så ordnar vi detta åt dig.

Språk