Lokala profiler berättar

I Vetlanda, med omnejd, finns många intressanta människor och karaktärer. I vår programserie “Lokala profiler berättar” delar de med sig av sina historier och livsöden.

Dan Ahtola

Dan Ahtola, bördig från Pauliström, driver en klinik i Simrishamn med inriktning på hypnosterapi.
“Det finns många anledningar till att folk inte vågar vara sig själva och mår dåligt på grund av detta. Med hypnosens hjälp kan jag lösa problem som exempelvis stress, scenskräck och prestationsångest”, säger han och tillägger: “Jag vill visa att det inte är fråga om något hokus-pokus utan det hela är mycket enkelt”.

Tisdag 21 mars, kl. 18.30, Tidskriftsavdelningen
 

Isabella Lindholm Harbrecht

Isabella är född och uppvuxen i Velanda. Skrivandet har alltid funnits där, sedan hon var barn och drömde om att bli författare. Livet tog dock en hel del krokiga vägar, och med sig i bagaget hade hon en trogen följeslagare: ångesten. Det var till slut den som fick henne att skriva den där boken, en bok om hur skört livet kan vara och hur viktigt det är att ta tag i sina drömmar och leva medan man kan och har chansen.

Tisdag 9 maj, kl. 18.30, Tidskriftsavdelningen

 

Biljetter

Ett begränsat antal biljetter släpps två veckor innan aktuell föreläsning. 


Nominera din profil!

Runt omkring oss finns många härliga och intressanta personligheter och karaktärer, och vi vill att fler ska få ta del av deras historier.
Nu har du chansen att påverka vem du tycker ska vara med i höstens programserie Lokala profiler berättar.

Skicka ett mejl till biblioteket@vetlanda.se med ditt förslag och en motivering till varför.

 

Språk