Sökresultat

125995
Självhushållning på Djupadal / Marie & Gustav Mandelmann ; teckningar: Tora Mandelmann ; [fotografier: Marie Mandelmann ...].
Omslagsbild
Av: Mandelmann, Marie
Utgivningsår: 2013.
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Bonnier fakta
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 2
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Marie och Gustav Mandelmann delar med sig av sina erfarenheter av att driva ett småskaligt och ekologiskt jordbruk. De odlar säd, grönsaker, frukt och blommor, håller kor, får, grisar, ankor, gäss och höns och driver ett gårdscafé. Beskrivning av allt som finns att göra på en liten gård från tidig vår till midvinter.

Här finns titeln:

Loading...
Ni har väl inte missat att Mandelmanns i Rörum har kommit ut med en bok om deras sätt att leva, dvs självhushållning och ekologiskt bruk av djur och natur?! Här kan man läsa om allt från ölbryggning, djurskötsel, växtodling, bakning, biodling, vinodling och mycket mycket mera… Många är vi som önskar leva våra liv på ett mer jordnära sätt i och här finns råd och tips och inspiration ”en masse”.
2013-06-18
personaltips
Ystad-Österlen OLD NOT IN USE

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk

Mer om titeln

Loading...

Vetlanda bibliotek

Telefon: 0383-974 50, 974 52

E-post:  biblioteket@vetlanda.se

Besöksadress

Biblioteksgatan 5

Vetlanda

Postadress

Vetlanda kommun

574 80 Vetlanda

Följ oss på ...

Bloggen BookLover
Instagram