Hoppa till innehåll

Surfa på biblioteket

Biblioteket har fyra datorer med tillgång till Internet och med möjlighet att skriva ut. Datorerna får användas av alla som har ett lånekort på Vetlanda bibliotek. Även tillfälliga besökare är välkomna, och vi bokar gärna en tid åt er med vårt gästkort.

Med ditt lånekort och din pinkod loggar du själv in på Internetdatorerna. Saknar du pinkod, eller lånekort, fråga personalen så får du hjälp. Du kan som mest boka 60+20 minuter per dag. Om en bokning inte tas i bruk inom 10 minuter försvinner den, vilket innebär att någon annan kan boka datorn.

Vi tar ej emot bokningar per telefon. Respektera att bokningen är personlig. Använd dig därför inte av någon annans lånekort för att boka bibliotekets dator.

Självklart är det inte tillåtet att besöka webbplatser där innehållet kan upplevas som kränkande av andra, såsom pornografiskt och rasistiskt material.

Trådlöst nätverk

I biblioteket finns tillgång till trådlöst nätverk för dig som har med en egen dator, surfplatta eller smarttelefon. Mer information får du av personalen i informationsdisken.

Vetlanda bibliotek
Besöksadress: Biblioteksgatan 5  |  Postadress: Vetlanda kommun, 574 80 Vetlanda
Telefon: 0383-974 50, 974 52  |  E-post: biblioteket@vetlanda.se
Öppettider: Måndag-torsdag 10-19, fredag 10-18, lördag 10-14